Boken-om-oss_header

Boken om vår förening och verksamhet

Vi kan nu stolt presentera boken om vår förening – Vänersborgs Konstgrafiska Verkstad – som under 2016/17 arbetats fram och nu finns till försäljning.

Boken beskriver historien om vår verkstad och innehåller reportage om bland annat våra äldsta medlemmar, resor och vårt Omaruru-samarbete. Dessutom beskriver alla konstnärer sig själva på var sitt uppslag och visar exempel på sina grafiska verk. I boken finns också en beskrivning av grafiska tekniker.

Boken kostar 100 kr och kan köpas i vår verkstad eller på våra utställningar och evenemang. Det finns också möjlighet att få boken skickad till sig (mot en tillkommande fraktavgift på 36 kr).

SPECIFIKATIONER
Format: 210 × 240
80 sidor i färg
Limbunden med mjukpärm

Boken_420x312px

Beställa boken

Fyll i formuläret nedan. Vi bekräftar din beställning via mail där vi anger vårt bankgironummer och summan du ska betala. Boken skickas så fort vi ser pengarna på kontot.

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]