Boken-om-oss_header

Boken om vår förening och verksamhet

Vi kan nu stolt presentera boken om vår förening – Vänersborgs Konstgrafiska Verkstad – som under 2016/17 arbetats fram och nu finns till försäljning.

Boken beskriver historien om vår verkstad och innehåller reportage om bland annat våra äldsta medlemmar, resor och vårt Omaruru-samarbete. Dessutom beskriver alla konstnärer sig själva på var sitt uppslag och visar exempel på sina grafiska verk. I boken finns också en beskrivning av grafiska tekniker.

Boken kostar 100 kr och kan köpas i vår verkstad eller på våra utställningar och evenemang. Det finns också möjlighet att få boken skickad till sig (mot en tillkommande fraktavgift på 36 kr).

SPECIFIKATIONER
Format: 210 × 240
80 sidor i färg
Limbunden med mjukpärm

Boken_420x312px

Beställa bok

Fyll i formuläret nedan. Vi bekräftar din beställning via mail där vi anger vårt bankgironummer och summan du ska betala. Boken skickas så fort vi ser pengarna på kontot.

Ditt namn (obligatoriskt)

Din mail (obligatoriskt)

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Din fullständiga adress, inkl postnummer/ort (obligatoriskt)