Bilder etiketterade ”ngg_tag”

inga bilder hittades

0 tankar kring ”Bilder etiketterade ”ngg_tag”

 1. Evy

  Hej
  Denna utställning lär vara väldigt fin. Tyvärr lär jag inte få möjlighet att se den då annat står i vägen. En fråga: De två bilder ni visar här har ett förstoringsglas då man skrollar över dem, men det blir ingen större bild, utan man länkas till denna sida med texten i stället. Ska det vara så? Trodde jag skulle få se en större variant av bilderna …

  Svara
  1. konstgrafiska

   Hej Evy,
   Jag ser vad du menar. Under menyfliken Aktuellt kan du däremot se en större version av bilden, där det ursprungliga inlägget ligger. Men jag har nu justerat så att den stora bilden även hamnar på den sida man kommer till när man klickar på förstoringsglaset – annars är det ju så klart missvisande. Tack för din synpunkt!

   För övrigt stämmer det att det är en unik och färgsprakande utställning som är väl värt ett besök – synd att du inte har möjlighet att se den. Men håll utkik här, då bilder ifrån invigningen kommer att läggas upp efteråt.

   Svara
 2. Evy

  Tack för svaret. Ser och tycker att detta blev klart bättre. Måste samtidigt säga att sidan verkligen fått ett lyft. Så snygg :D. Bra jobbat. 😀

  Svara
 3. Annika Larsson

  Så lärorikt och intressant att få vara i er fina verkstad under ledning av bästa läraren Ulrika! Tack till övriga medlemmar som fixade fika o allt annat som ni servade med / kommer nog på fler kurser framöver!

  Svara
 4. Ulrika Paganini

  Hej Marianne,
  Jag hade turen att springa på en Lascauxtjur idag på loppis i Trollhättan och googlade mig fram till denna sida. Blev helt tagen av dina japanska motiv, har du några kvar till försäljning?

  Med vänlig hälsning,
  Ulrika Paganini

  Svara